duurzame en ecologische producten Bamboru

Duurzame en ecologisch verantwoorde producten

Bij Bamboru kiezen we resoluut voor onze natuur. Met duurzame en ecologisch verantwoorde producten. Zo kiezen we voor producten uit hernieuwbare bronnen die composteerbaar of recycleerbaar zijn. Dit omdat de natuur belangrijk is voor iedereen.
Door gebruik van duurzame en ecologisch verantwoorde producten in onze keuken, badkamer, tuin enzovoort kunnen we plastic afval vermijden. Om iedereen aan te moedigen proberen we onze prijzen zo laag mogelijk te houden.

Laat het ons weten.

Ons doel is om zoveel mogelijk producten af te stemmen op de vraag van jou. Dus jouw feedback is belangrijk! Hierdoor breidt ons gamma steeds uit.
Wij streven ook een zero-waste beleid na van producent tot klant. Onze verzendingen gebeuren met recycleerbare producten. In kartonnen dozen. Met papieren plakband om deze af te sluiten. En met papier, karton of maisvlokken die biologisch composteerbaar zijn.
Wij onderzoeken enerzijds de mogelijkheden om gebruikte en kapotte producten terug te sturen naar de producent. Daardoor kunnen zij deze opnieuw gebruiken als grondstof. Zo recycleren we dus zonder dat deze op de afvalberg terecht komen. 

Composteren op CO2 neutrale manier.

Maar ook anderzijds om de oude gebruikte producten, die niet op natuurlijke wijze composteren, te composteren op een CO2 neutrale manier. Hetzij in eigen beheer of met gespecialiseerde bedrijven.

Similar Posts

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.