Retour één of meerdere producten.

Wanneer je een product hebt gekocht dat – om wat voor reden ook – niet aan je verwachtingen voldoet dan heb je wettelijk het recht om het zonder reden binnen 14 dagen nadat je het pakket hebt ontvangen de koop te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het  product retour te sturen naar Bamboru. Je krijgt dan het orderbedrag inclusief verzendkosten van het product of de producten teruggestort op je rekening. Enkel de kosten voor retour van je  thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Goederen die je wil omruilen, worden door Bamboru zonder de verzendkosten van de nieuwe (omgeruilde) goederen naar jou toegezonden. Deze maatregel vervalt echter indien je extra producten in je nieuwe bestelling hebt anders dan de omgeruilde producten.

Voor een goed verloop van uw retour is het aangewezen volgende procedure te volgen.

  • Je contacteert ons via email  (info@bamboru.com) en stuurt hierbij het volledig ingevulde retourformulier in, dat je hier kan downloaden, naar ons toe. Vergeet zeker niet het factuurnummer te vermelden op het formulier.
  • Geef in de mail duidelijk aan of je het product wil omruilen of je wil afzien van de koop en wil je je geld terug.

Waar mensen werken worden soms fouten gemaakt. Mochten we onverhoopt een fout hebben gemaakt in het toesturen van de goederen, en moet je om die reden iets omruilen, dan zijn de retourkosten uiteraard voor onze rekening. Je kunt in dat geval het best telefonisch contact met ons opnemen (of via mail) en we zoeken samen naar een oplossing. Vaak is het resultaat dat we je een retourlabel mailen en je het pakje zodoende op onze kosten kunt terugsturen.