Retour


Is het bestelde artikel stuk bij aflevering of is het toch niet wat je ervan verwacht had? Geen probleem. Bij Bamboru kan je, met deze retour link, zonder zorgen en enige kost het artikel terugsturen binnen de 14 dagen na ontvangst van je pakje.

Wanneer je een product hebt gekocht dat – om wat voor reden ook – niet aan je verwachtingen voldoet dan heb je wettelijk het recht om het zonder reden binnen 14 dagen nadat je het pakket hebt ontvangen de koop te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het  product retour te sturen naar Bamboru. Je krijgt dan het orderbedrag inclusief verzendkosten van het product of de producten teruggestort op je rekening.

Waar mensen werken worden soms fouten gemaakt. Mochten we onverhoopt een fout hebben gemaakt in het toesturen van de goederen, en moet je om die reden iets omruilen, dan zijn de retourkosten uiteraard voor onze rekening. Je kunt in dat geval het best telefonisch contact met ons opnemen (+32 468 001690) of via mail (info@bamboru.com) en we zoeken samen naar een oplossing. Bekijk zeker nog eens op onze website om het juiste product te verifieren. Via het retour-portaal kan je je pakketje eenvoudig en zonder kosten terugsturen.