Waarom Bamboru

Wij zijn Cécile en Marc. 

Waarom Bamboru vraag je je misschien af. Wij willen graag de beweging in gang zetten. De beweging naar een ander maar vooral een bewuster leven. Want we kunnen kiezen voor alternatieve producten in plaats van plastic gemaakt uit olie. Olie is niet duurzaam en de reserves worden steeds kleiner. Plastic is tot nu nog niet recycleerbaar op een goedkope manier. Daarom komt dit meestal op de afvalberg terecht. Kies daarom voor producten gemaakt van hout, bio-plastic of gerecycleerd plastic.

Want voor onze kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, … zijn wij als huidige generatie verplicht om voor de natuur zorg te dragen zodat ook zij kunnen genieten van wat de natuur ons schenkt.

Maar alleen kunnen wij het grote verschil niet maken. Daarom hopen we samen met jou en vele anderen binnenkort de verandering te zien gebeuren.

Om dit te verwezenlijken bieden wij met Bamboru de alternatieve producten aan zodat ook jij de keuze kan maken. Wij kijken uit naar onze samenwerking voor een betere wereld

Hierbij wordt jouw feedback zeker geapprecieerd om ons gamma nog beter af te stemmen op jouw wensen.

Groetjes